Povestea noastră începe în 2007, anul în care arh. Ion-Serban Patrulius deschide biroul, după ani buni de formare și experiență internațională în birouri de prestigiu din Germania, Franța și România. Alături de el, suntem o întreagă echipă de tineri profesioniști, ce împărtășim același deziderat: de a implementa o arhitectură nouă, cu personalitate pentru fiecare loc și clădire în parte. Arhitectura cu personalitate este unica soluție cu impact pozitiv aupra vieții oamenilor, societății în ansamblu, dar și asupra succesului unei afaceri.

Fiecare proiect debutează cu o înțelegere profundă a nevoilor beneficiarului, ce rămâne mereu un colabroator activ al procesului nostru creativ. Testam și explorăm fiecare detaliu. Schițăm și dezvoltăm idei ambițioase și inovatoare. Totul pentru că spațiile pe care le concepem să fie cât mai diverse și să confere oamenilor o stare de bine.
Indiferent de tipologia proiectului, mereu abordăm aceeași metodologie. Analizăm și respectam contextul urbanistic pentru a adopta o poziție conștientă față de acesta. Folosim tehnologia disponibilă pe piață într-un mod adecvat nevoilor funcționale ale clădirii. Intuim corect necesarul de spațiu și fluxurile fiecărei activități, pentru a asigura utilitatea clădirii pe termen lung. Și nu în ultimul rând, urmărim ca, prin abordarea noastră – arhitectura cu personalitate, să ne atingem dezideratul de a transforma mediul urban din ce în ce mai aglomerat într-unul confortabil, creativ și inovator.

ECHIPA
PREMII